Galaxy M21 ajunge în magazinele din România

16.04.2020
Galaxy M21 ajunge în magazinele din România

Echipat cu acumulator de 6000 mAh, cameră foto de 48MP și ecran cu tehnologie Super AMOLED, Galaxy M21 ar putea deveni o alegere populară în pachetele cu abonament.

Prezentat oficial, noul smartphone va fi disponibil comercial în România începând cu luna mai.

„Considerăm că Galaxy M21 reprezintă un important pas înainte pentru seria M. Galaxy M21 vine cu inovații acolo unde utilizatorii noștri își doresc cel mai mult, oferindu-le o baterie superioară, un display și o experiență excelentă cu camera foto la un preț accesibil”, a spus Tiberiu Dobre, Head of Mobile Division Samsung România și Bulgaria.

Galaxy M21 dispune de un ecran FHD+ Super AMOLED de 6.4 inch,  4GB memorie RAM şi rulează versiunea Android 10, adaptată cu interfaţa One UI 2.0. Camera principală este un model triple-camera cu rezoluție 48+8+5MP (f/2.0). La partea din față avem cameră de 20MP, cu lentile f/2.0 pentru sensibilitate crescută în condiții de lumină slabă.

Chip-ul Exynos 9611 are în componentă un CPU cu patru nuclee Cortex-A73 la 2.3GHz pentru rularea aplicaţiilor solicitante şi alte 4 nuclee Cortex-A53 la 1.7GHz, optimizate pentru folosirea eficientă a bateriei. Galaxy M21 poate accesa reţele de internet mobile 4G la viteze Cat 12 (600 Mbps download), suportă reţele Wi-Fi AC, și filmare 4K.

În mod ciudat, Samsung descrie Galaxy M21 drept un smartphone cu autonomie ”proiectată să dureze întreaga zi – chiar și noaptea”. Totuși, având în vedere folosirea unei configurații nu tocmai premium și prezența acumulatorului de 6000 mAh, probabil că autonomia reală atinge 2-3 zile la utilizare normală. Pachetul include și un adaptor AC cu funcție de încărcare rapidă, capabil să livreze o putere de până la 15W prin cablul USB-C.

Lista dotărilor este completată cu senzor de amprente la partea din spate, funcție Game Booster pentru optimizarea performanțelor în jocuri și tehnologie Face Unlock pentru deblocarea ecranului.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult