Galaxy Note 10: aşa ar putea arăta următorul telefon de top de la Samsung

06.03.2019
Galaxy Note 10: aşa ar putea arăta următorul telefon de top de la Samsung

Galaxy S10 şi modelele sale derivate, Galaxy S10+ şi Galaxy S10e încă nu au ajuns în magazinele din România, însă deja eixstă zvonuri despre ceea ce vom vedea pe următoarea generaţie de Galaxy Note de la Samsung. Publicaţia Phone Arena a furat puţin startul şi a realizat primele imagini 3D cu Galaxy Note10, bazate pe ceea ce ştim deja, pe design-ul lui Galaxy S10 5G şi pe tradiţia de design a producătorului sud coreean din anii trecuţi. Rezultatele sunt foarte convingătoare, fiind puţine şanse ca telefonul final să fie cu mult diferit.

Pentru Galaxy Note9, de exemplu, Samsung a păstrat hardware-ul intern general al lui Galaxy S9+, a modificat orientarea camerelor de pe verticală pe orizontală şi a venit cu un design ceva mai pătrăţos, în comparaţie cu liniile foarte curbate de design ale modelului „mainstream.

În cazul design-ului de concept al lui Note10 realizate de Phone Arena, avem o abordare similară. Practic, telefonul va păstra majoritatea elementelor de design pe care le-am văzut pe Galaxy S10+ şi Galaxy S10 5G, cu ecran perforat pentruo cameră duală (sau triplă, ca pe 5G), cu un sistem de patru camere pe partea din spate, capac din sticlă (sau ceramică?), margini foarte subţiri şi aceleaşi port-uri în partea de jos.

Ecranul ar putea fi puţin mai mare decât în cazul luni S10+. Samsung ar putea folosi un panou similar cu cel de pe S10 5G, cu diagonală de 6,7”.  Sistemul de camere ar putea beneficia de senzori 3D TOF, pentru detectarea mişcării şi distanţei, ceva ce va îmbunătăţi enorm performanţa în aplicaţii AR şi VR.

Singurele lucruri mai puţin credibile din aceste imagini sunt culorile vii, seria Galaxy Note fiind orientată în special spre utilizatori din mediul business, care preferă telefoane în culori mai închise. Galben, verde bleu şi roz nu par a fi tocmai culori pe care le-am aştepta pe familia de phablet-uri de la Samsung.

Galerie foto

Istoric, Samsung lansează gama Galaxy Note în luna august sau la începutul lunii septembrie, deci mai avem cam jumătate de an pentru a putea confirma sau infirma design-ul prezentat în aceste imagini.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult