Galaxy Note 20 apare în alte trei versiuni de culoare

07.08.2020
Galaxy Note 20 apare în alte trei versiuni de culoare

Dacă la evenimentul oficial de lansare am făcut cunoștință cu versiunile de culoare Mystic Bronze, Mystic Green și Mystic Grey, iată că între timp Galaxy Note 20 a apărut în alte trei versiuni de culoare, mai atractive.

Abia dezvăluit în cadrul unui eveniment Unpacket îndelung așteptat de fanii Samsung, Galaxy Note 20 și-a făcut apariția cu un design bine cizelat și pachet comprehensiv de dotări, demne de flagship veritabil. Cu toate acestea, a fost remarcată o lipsă de varietate în versiunile Note 20 disponibile, Samsung venind cu doar trei variante de culoare – toate cu finisaj mat și nuanțe mai degrabă conservatoare.

Galaxy Note 20, în versiuni personalizate de culoare la abonament

Nu este clar dacă finisajul mat va rămâne singura alegere disponibilă, însă Samsung a livrat magazinelor sud-coreene încă trei variante viu-colorate pentru seria Galaxy Note 20: albastru, roz și roșu. Potrivit zvonurilor, acestea ar putea fi culori-exclusive, rezervate de Samsung anumitor operatori de telefonie mobilă sud-coreeni. Posibil ca o strategie similară să fie folosită și în Europe, eventual cu alte nuanțe de culoare asortate cu tematica companiei respective (ex. roșu pentru Vodafone).

Seriile Galaxy Note20 și Note 20 Ultra sunt disponibile deja la precomandă și se lansează în România pe data de 21 august. La precomandă, Samsung va oferi o pereche de Galaxy Buds+ pentru cei care cumpără modelul standard și o pereche de Galaxy Buds Live pentru cei care cumpără modelul Ultra.

Prețurile pornesc de la 949 de euro și ajung până la 1.399 euro

  • Galaxy Note20 4G 8+256 GB – 949 euro
  • Galaxy Note20 5G 8+256 GB – 1.049 euro
  • Galaxy Note20 Ultra 5G 8 + 256 GB – 1.299 euro
  • Galaxy Note20 Ultra 5G 12 + 512 GB – 1.399 euro

Deocamdată, pentru modelul Ultra rămân variantele de culori Mystic White și Mystic Black.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult