Galaxy Note 6 Lite ar putea oferi performanţele unui Galaxy S7 şi ecran 1080p la un preţ bun

06.05.2016
Galaxy Note 6 Lite ar putea oferi performanţele unui Galaxy S7 şi ecran 1080p la un preţ bun

În loc de versiune „Mini”, Samsung ar putea oferi Galaxy Note 6 într-o ediţie „Lite”  cu gabarit similar modelului de top, însă bazat pe hardware mai puţin pretenţios pentru un cost de achiziţie ceva mai mic.

Potrivit informaţiilor rămase deocamdată la stadiu de zvonuri, un eventual model Galaxy Note 6 Lite ar putea ascunde la interior o platformă hardware similară celei întâlnită la modelul Galaxy S7, motorizată de chipsetul Snapdragon 820, ajutat cu 4GB memorie RAM. Spre comparaţie, versiunea premium Galaxy Note 6 este aşteptată cu chipsetul Snapdragon 823, funcţionând cu frecvenţe mărite şi ajutat cu o cantitate de 6GB memorie RAM. Un compromis mai uşor sesizabil este ecranul de 5.8”, limitat la rezoluţie 1080p.

Surprinde însă combinaţia între hardware la nivel Galaxy S7 şi ecranul 1080p, Samsung părând să supraliciteze configuraţia noului phablet „Lite”. Rămâne de văzut în ce măsură zvonurile actuale vor fi „ajustate” pe măsură ce apar informaţii proaspete.

Vezi şi Samsung Galaxy Note 6: o listă neoficială cu specificaţiile tehnice

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult