Galaxy Note 6 va primi un chipset mai performant decât seria Galaxy S7

12.04.2016
Galaxy Note 6 va primi un chipset mai performant decât seria Galaxy S7

Lansat în luna august 2015, Galaxy Note 5 nu va avea un succesor mai devreme de finalul acestei veri, însă telefonul ar putea exista deja la stadiu de prototip în fabricile partenerilor din China.

Samsung Galaxy Note 6

Deocamdată subiect de zvonuri, Galaxy Note 6 este menţionat alături de un presupus telefon Xperia şi modelul LG G Flex 3, toate trei urmând să primească un chipset Qualcomm purtând numele de cod MSM8996Pro. Referit şi cu numele Snapdragon 823, chipsetul ar urma să folosească acelaşi modul quad-core ca şi modelul Snapdragon 820, însă cu frecvenţe de funcţionare mărite.

Potrivit sursei citate, procesorul aflat la inima lui Galaxy Note 6 va putea atinge chiar şi 3 GHz în anumite condiţii, respectiv accesa până la 8GB memorie RAM. Pe lista dotărilor posibile, dar neconfirmate, s-ar mai putea afla şi o cameră foto de 25MP.

Galaxy Note 6 este aşteptat cu un ecran QHD de 5.8” şi 6 GB memorie RAM, respectiv opţiuni pentru 64 GB şi 128 GB memorie RAM. Carcasa proiectată conform standardului IP68 va fi protejată împotriva pătrunderii de praf şi umezeală, permiţând scufundarea telefonului în apă până la o adâncime de 1.5 metri.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult