Galaxy Note 7 – poze reale şi ambalajul pentru lansare

02.08.2016
Galaxy Note 7 - poze reale şi ambalajul pentru lansare

Aşteptând lansarea oficială în mai puţin de 24 ore, Galaxy Note 7 poate fi admirat în poze detaliate, aşa cum va arăta în pachetul retail ce va ajunge pe rafturile magazinelor.

Gata cu pozele neclare făcute pe ascuns. Samsung Galaxy Note 7 poate fi admirat în toată splendoarea sa, afişând un design ceva mai pătrăţos decât modelul Galaxy S7, optimizat însă pentru a face loc unui ecran mai mare. Aşa cum anunţau zvonurile anterioare, Galaxy Note 7 va avea şi o versiune cu ecran curbat de tip dual-edge, ale cărui margini sunt însă mai puţin rotunjite decât am fost obişnuiţi, Samsung încercând astfel să optimizeze folosirea spaţiului disponibil.

Deloc surprinzător, saltul peste un număr de generaţie, direct la numerotarea Galaxy Note 7, apropie designul Galaxy Note de cel al frăţiorului Galaxy S7, Samsung dorind să profite în acest mod de notorietatea celui din urmă.

Cât despre dotările oferite, aşteptările sunt pentru un smartphone motorizat de chipsetul Snapdragon 820 (sau modelul Exynos 8890, în funcţie de regiune), echipat cu sistem dual-camera (12MP) şi accesoriul S Pen.

Potrivit zvonurilor, Galaxy Note 7 va fi lansat oficial în Europa abia în data de 16 august, precomenzile începând însă din data de 2-3 august.

Galaxy Note 7 – lista comenzilor suportate cu accesoriul S Pen

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video