Galaxy Note 7, reclamat pentru blocarea accesoriului S Pen în compartimentul pentru transport

22.08.2016

Urmând problemelor apărute la predecesorul Galaxy Note 5, care putea suferi daune ireversibile dacă accesoriul S Pen era introdus invers în compartimentul special prevăzut pe carcasa telefonului, am crede că inginerii Samsung au venit cu temele făcute. Ei bine, probleme similare sunt raportate şi la modelul Note 7.

Prevăzut cu un sistem de prindere modificat, care nu rămâne blocat atunci când introducem greşit accesoriul S-Pen, Galaxy Note 7 ar trebui să fie imun la acest tip de problemă. Practic, mai mulţi utilizatori au demonstrat că testelele făcute de inginerii Samsung au fost mai degrabă superficiale, descoperind că dacă apeşi cu suficientă forţă asupra accesoriului fixat normal în compartimentul pentru transport, acesta se poate afunda în corpul carcasei metalice şi rămâne blocat acolo.

Din fericire, acest tip de incident este reversibil, accesoriul S Pen putând fi recuperat după alte câteva apăsări mai puţin energice.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video