Galaxy Note 9, ilustrat cu o posibilă imagine de prezentare

Galaxy Note 9, ilustrat cu o posibilă imagine de prezentare

Vânzările sub aşteptări obţinute cu modelul Galaxy S9 şi ameninţarea unor noi lansări de telefoane iPhone par să motiveze Samsung în a grăbi lansarea modelul Galaxy Note9.

Venind să confirme zvonurile de până acum, o presupusă imagini de prezentare arată noul Galaxy Note 9 alături de un exemplar Galaxy S9, comparând dimensiunile şi diferenţele subtile la partea de design.

Cu aspect mai degrabă dubios, pozele arată un exemplar Galaxy Note 9 aflat într-o folie de protecţie din plastic, un aspect care face dificilă evidenţierea tentativelor de editare a imaginii. Pe de altă parte, designul prezintă exact acea abordare prudentă pe care am aştepta să o întâlnim la inginerii Samsung, încât produsul ilustrat ar putea fi cel real.

Lăsând la o parte provenienţa dubioasă a imaginilor, dispozitivul nu pare să aibă un senzor de amprente la vedere, indicând posibilitatea ca Galaxy Note 9 să integreze această facilitate sub ecranul OLED de 6.2”.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult