Galaxy Note7 Fandom Edition ar putea fi lansat în curând

29.06.2017
Galaxy Note7 Fandom Edition ar putea fi lansat în curând

Am tot auzit în ultima jumătate de an zvonuri despre o posibilă relansare a modelului Samsung Galaxy Note7 într-o variantă recondiţionată, însă până acum compania coreană nu a confirmat aceste planuri. Noi informaţii sugerează că lansarea unui Note7 „Fandom Edition” (sau FE pe scurt) este iminentă au ieşit din nou la iveală, însă acestea sugerează că acest model va fi exclusiv pentru cei din Coreea de Sud.

Conform Wall Street Journal, Galaxy Note7 Fandom Edition va fi realizat din componentele vechi de anul trecut recondiţionate, însă cu hardware puţin schimbat. Conform detaliilor noi, noul Note7 ar beneficia de un acumulator schimbat, cu un design nou, mai sigur, dar şi cu o capacitate mai mică. Pentru început, compania ar putea să ofere în Coreea de Sud 400.000 de dispozitive prin intermediul celor trei mari operatori telecom din ţară.

După epuizarea stocurilor, câteva unităţi ar putea fi distribuite şi în alte regiuni, însă este posibil ca inventarul să nu fie destul de mare pentru a acoperi cererea (presupunând că fanii ar mai dori în continuare să cumpere un smartphone celebru pentru faptul că explodează). Probabil că preţul va fi unul mult mai mic decât cel cerut anul trecut, sau cel pe care Samsung îl cere pentru Galaxy S8, lucru care cu siguranţă îi va bucura pe cei care vor un smartphone premium la un preţ avantajos.

Desigur, aceste informaţii sunt doar zvonuri încă neconfirmate, Samsung refuzând să comenteze pe baza lor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult