Galaxy S IV va fi lansat pe 14 martie, afirmă Samsung

Galaxy S IV va fi lansat pe 14 martie, afirmă Samsung

Samsung galaxy S III a fost unul dintre cele mai bune terminale mobile din 2012, iar interesul pentru viitoarea iteraţie a gamei de vârf Galaxy S este de la sine înţeles. Absent de la Mobile World Congress 2013, viitorul Galaxy S IV va fi lansat pe 14 martie, doar două săptămâni şi jumătate despărţindu-ne de primul contact cu surprizele pe care ni le-a pregătit Samsung.

Data de lansare a fost dezvăluită astăzi de către directorul diviziei mobile, JK Shin, în cadrul Mobile World Congress 2013. Până acum, Samsung s-a concentrat mult pe piaţa europeană şi asiatică, însă războiul pentru dominaţia pieţei dus contra celor de la Apple i-ar determinat pe sud-coreeni să organizeze evenimentul de lansare în Statele Unite, un bastion solid tradiţional ai celor din Cupertino.

Ce va dezvălui Samsung în cadrul evenimentului care va avea loc pe 14 martie la New York este înca o enigmă. Conform zvonurilor, ar trebui să vedem un ecran de 4,99” cu rezoluţie Full HD, noul chip Exynos 5 Octa şi, posibil, o versiune actualizată a designului lansat odată cu modelul Galaxy S III şi reutilizat de-a lungul anului care a trecut.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News