Galaxy S10+ apare într-o presupusă imagine de prezentare oficială

01.02.2019
Galaxy S10+ apare într-o presupusă imagine de prezentare oficială

Galaxy S10 urmează să fie lansat oficial în data de 20 februarie, fiind doar o chestiune de timp până ce imagini de prezentare autentice vor ajunge în posesia partenerilor Samsung, şi mai departe pe site-urile specializate în zvonuri.

Uşor de identificat după prezenţa unui sistem dual camera şi la partea din faţă, Galaxy S10+ apare cu ecranul înconjurat de o ramă neagră discretă, vizibilă însă pe toate cele patru laturi. Ştim deja că prezenţa unei rame bine conturată în jurul ecranului nu este obligatorie din punct de vedere tehnic, însă poate fi utilă din raţiuni de ergonomie şi protecţie la şocuri mecanice primite din lateral.

Galaxy S10 şi Galaxy S10+ nu vor fi foarte diferite în materie de design şi configuraţie hardware. La exterior, principala diferenţă va fi dimensiunea ecranul şi tipul camerei frontale. Galaxy S10 beneficiază de o singură cameră în colţul din dreapta-sus a ecranului, într-un orificiu care decupează panoul Infnity-O Super AMOLED, în timp ce Galaxy S10+ are acolo un orificiu dublu, care găzduieşte doi senzori foto.

Privite din spate, ambele dispozitive beneficiază de cameră foto triplă, aparent identică la parea de hardware. Această decizie pare ciudată la prima vedere, întrucât în trecut Samsung a oferit o cameră în plus pe modelul „plus”. Dacă va exista şi un model cu patru camere foto, acesta ar putea fi Galaxy S10 X, versiunea ”deluxe” a seriei Galaxy S10, cu suport pentru conectivitate prin 5G.

Dacă ne luăm după imaginea furnizată, Galaxy S10+ nu pare să includă modul de scanare a irisului pentru autentificare biometrică, confirmând zvonurile cum că Samsung renunţă la această tehnologie începând cu seria Galaxy S10.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video