Galaxy S10 ar putea fi lansat în trei variante, cu sistem triple camera şi senzori de amprentă în display

29.08.2018
Galaxy S10 ar putea fi lansat în trei variante, cu sistem triple camera şi senzori de amprentă în display

Abia ce a ieşit pe uşă Galaxy Note9 şi deja începem să vorbim mai serios despre un nou smartphone Samsung, modelul Galaxy S10, care cu siguranţă va fi lansat la începutul anului viitor. Întrucât acesta va fi al zecelea model anual, mulţi se aşteaptă la schimbări majore de design şi hardware, iar cele mai noi informaţii „pe surse” sugerează că avem motive bune să ne entuziasmăm, întrucât noul Galaxy S10 ar putea aduce tot ceea ce fanii Samsung au cerut în ultimii câţiva ani.

Publicaţa sud coreeană The Investor a publicat un articol bazat pe informaţii ale unor surse apropiate Samsung, care au detaliat planurile pe care compania le are pentru următorul său flagship. Acesta va fi produs în trei versiuni, care momentan au numele de cod Beyond 0, Beyond 1 şi Beyond 2, „0” fiind cel mai „modest” în dotări, iar „2” modelul de top.

În timp ce nu putem încă vorbi despre performanţă, chipset-uri sau performanţa camerelor foto, avem informaţii despre diferenţierea dintre modele. Pe lângă dimensiunile ecranelor, care vor fi diferite (nu ştim încă cât de mari vor fi), fiecare model va fi echipat cu un senzor de amprentă în display. Beyond 1 şi Beyond 2 (să le zicem Galaxy S10+ şi S10 Pro) vor beneficia de un senzor de amprentă ultrasonic, produs de Qualcomm, care ar trebui să ofere performanţă mult mai bună decât ce am văzut până în prezent pe dispozitivele Vivo, Beyond 0, probabil că modelul Galaxy S10 de bază, va folosi un senzor de amprentă optic, probabil produs de Synaptics.

De asemenea, Galaxy S10 Pro (Beyond 2) va fi singurul model echipat cu 3 camere foto pe partea din spate, deci probabil că S10+ va păstra tradiţia de pe S9+ cu un sistem dual camera, în timp ce Galaxy S10 va beneficia doar de un senzor foto principal, fără zoom sau alte funcţii noi.

Desigur, aceste informaţii sunt momentan doar zvonuri şi nu pot fi verificate, însă sursa lor ne oferă puţină încredere. Rămâne de văzut dacă apar alte informaţii similare în online, care să confirme aceste detalii despre Galaxy S10 de la Samsung.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video