Galaxy S23 primește îmbunătățiri substanțiale pe partea performanțelor foto

30.03.2023
Galaxy S23 primește îmbunătățiri substanțiale pe partea performanțelor foto

Samsung a început să distribuie pentru telefoanele Galaxy S23 o actualizare de firmware cu îmbunătățiri substanțiale pe partea performanțelor foto.

Primit deja de utilizatorii sud-coreeni, update-ul de firmware optimizează aspecte precum stabilizarea video și performanțele foto în condiții de luminozitate redusă. Alte ajustări vizează ajustarea algoritmului image sharpness și remedierea unui bug manifestat prin apariția intermitentă a efectului de blur în pozele realizate.

Lansată în urmă cu o lună, seria Galaxy S23 a primit aprecieri în general pozitive pentru performanțele foto, firmware-ul de lansare fiind lipsit de probleme majore. Totuși, asta nu înseamnă că nu rămâne loc și de mai bine, Samsung continuând să aducă optimizări de finețe și chiar funcții noi, cum ar fi opțiunea de a prioritiza între viteză și focalizarea mai precisă a imaginii, adăugată aplicației-companion Camera Assistant. Cele mai multe optimizări vizează camera S23 Ultra, îmbunătățind stabilizarea video, claritatea imaginii și captarea în condiții de lumină scăzută, atunci când sunt folosite modurile de captură la rezoluție înaltă (50MP și 200MP).

Samsung a remediat și unele probleme mai puțin frevente, cum ar fi o linie verde apărută în unele poze obținute folosind camerele foto de pe spatele telefonului. Totodată, Samsung adaugă în aplicația Gallery o opțiune pentru ștergerea pozelor aflate în curs de procesare.

Cu dimensiune apreciabilă, de 922.99MB, patch-ul de firmware distribuit deja în Coreea de Sud probabil că-și va face apariția și pentru utilizatorii Galaxy S23 din alte regiuni ale lumii, în perioada imediat următoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult