Galaxy S23 și S23 Ultra apar în imagini de rezoluție înaltă, dezvăluind culorile noilor modele

06.01.2023
Galaxy S23 și S23 Ultra apar în imagini de rezoluție înaltă, dezvăluind culorile noilor modele

Se pare că o dată la câteva săptămâni, noi imagini cu modelele Galaxy S23 ajung pe internet, iar cele mai recente dezvăluie cele patru culori în care noile flagship-uri Samsung vor fi disponibile. Se pare că design-ul pe care l-am văzut în mai multe leak-uri anterioare va fi cel final, capacul de pe spate fiind lipsit de o insulă care să încadreze camerele foto. În cazul lui Galaxy S23 Ultra, diferențele față de generația anterioară sunt minore.

Design-ul seriei Galaxy S23, confirmat din nou de imagini scăpate pe internet

FMKorea a publicat imagini la rezoluție înaltă cu noile modele Galaxy S23 și S23 Ultra. Modelul Galaxy S23+ nu apare în imagini, însă design-ul său va fi similar cu cel al modelului de bază, cu mențiunea că va avea un corp ceva mai mare, așa cum ne-am obișnuit de multe generații de smartphone-uri Samsung.

Galaxy S23 și S23+ vor integra fiecare câte trei camere pe partea din spate și vor avea câte un blitz LED subtil poziționat lângă camera de sus. Fiecare cameră în parte are în jurul obiectivului câte un inel metalic, similar cu ceea ce am văzut pe Galaxy S22 Ultra în 2022. Cele patru culori pe care Samsung le folosește pentru noua serie par să fie destul de „plictisitoare”, fără o culoare mai specială, precum Burgundy Red de anul trecut sau movul cu accente aurii. Avem astfel ca opțiuni un soi de galben/auriu, un roz șters, un verde-gri și negru. Toate culorile sunt mate, deci vor oferi probabil și puțină aderență pentru telefon.

În cazul lui Galaxy S23 Ultra, pare că vedem noi culori pentru Galaxy S22 Ultra, întrucât telefonul este în mare parte identic. Acesta este din nou echipat cu patru camere, dintre care două pentru zoom, un blitz și un sistem de focalizare cu laser 3D TOF. Culorile sunt aceeleași ca pe modelele de bază.

Acest lucru nu înseamnă că Samsung nu va lansa și alte variante de culoare, ci doar că pe acestea le vedem momentan în leak-uri. Anterior, anumite variante mai speciale puteau fi comandate exclusiv de pe site-ul Samsung.

sursa: FMKorea

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult