Galaxy S4 – prima prezentare video

Galaxy S4 - prima prezentare video

După o primă imagine oficială în care pot fi deosebite câteva trăsături, Galaxy S4 pare să aibă parte şi de o prezentare video, de această dată neoficială.

Dacă filmuleţul pus la dispoziţia publicului de un autor anonim se dovedeşte a fi autentic, atunci reprezentantul celei de-a patra generaţii de telefoane Samsung Galaxy S este cel mai mare din serie. Echipat cu ceea ce pare a fi un ecran de 5 inch, presupusul exemplar Galaxy S4 are o ramă puţin mai îngustă decât predecesorul Galaxy S3 (chiar mai îngustă decât este aparent în imaginea de prezentare oficială).

Lateralul carcasei este înconjurat de un finisaj cu aspect cromat, iar spatele a primit un finisaj lucios cu aspect de aluminiu şlefuit.

În compartimentul ce ascunde un acumulator detaşabil de dimensiuni apreciabile mai pot fi observate şi două slot-uri pentru card SIM – fapt ce indică prezenţa unei variante dual-SIM a telefonului Galaxy S4 – cu profil ceva mai gros decât varianta standard comercializată de obicei în ţările europene.

Prezentarea lui Galaxy S4 este făcută cu versiunea Android 4.2.1 Jelly Bean, cosmetizată cu interfaţa Samsung TouchWiz şi personalizată cu logo-ul operatorului de telefonie mobilă China Unicom.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video