Galaxy S4 surprins în imagini – aşa arată designul final?

Galaxy S4 surprins în imagini - aşa arată designul final?

Ieşit la lumină pe un forum chinezesc, purtând numele de cod Samsung Galaxy I9502 şi recomandat de o listă impresionantă cu specificaţii, Galaxy S4 nu pare să se îndepărteze prea mult de liniile predecesorului Galaxy S3, asta dacă nu cumva avem de-a face cu încă un exemplar camuflat într-o carcasă generică rezervată telefoanelor Samsung prototip.

Samsung Galaxy S4

Pentru cei dispuşi să creadă, un prim indiciu care atestă acest exemplar drept un telefon Galaxy S4 veritabil este chiar finisajul capacului din spate, acoperit cu un model texturat asemănător celui aplicat invitaţiilor Samsung distribuite pentru evenimentul de prezentare din 14 martie.

Samsung Galaxy S4 - vedere din lateral

Lăsând la o parte aparenţele, nu trebuie să uităm că Samsung are o istorie lungă când vine vorba de păstrarea secretului unui nou design de carcasă. Atât predecesorul Galaxy S3, dar şi mai recent lansatul telefon Galaxy Note II, au fost trimise pentru testare partenerilor Samsung acomodate în carcase provizorii cu un design generic, producătorul reuşind astfel să păstreze secret designul final chiar până în ziua lansării.

Samsung Galaxy S4 - văzut din spate

Judecând după aşteptările publicului, dornic să fie surprins şi cu altceva decât finisaje din plastic lucios şi designul „inspirat din natură” introdus odată cu modelul Galaxy S3, Samsung ar putea răspunde cu ceva complet nou, oferind un telefon Galaxy S4 cu totul surprinzător.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult