Galaxy S5, disponibil în magazine din luna martie

20.02.2014
Galaxy S5, disponibil în magazine din luna martie

Potrivit declaraţiilor făcute de un reprezentant Samsung, stocurile de telefoane Galaxy S5 sunt pregătite pentru aprovizionarea marilor pieţe de desfacere, top-ul de gamă cu Android urmând să fie disponibil în magazine la jumătatea lunii martie.

Cu evenimentul de lansare programat pentru săptămâna viitoare la MWC 2014, Samsung are la dispoziţie numai două săptămâni pentru a pune la dispoziţia magazinelor stocuri suficiente de telefoane Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 - design concept

Informaţia confirmată de mai multe surse credibile este completată cu lista parţială de specificaţii Galaxy S5: ecran AMOLED de 5.25 inch cu rezoluţie QHD (2560 x 1440), chipset Snapdragon 805 cu CPU quad-core la 2.5GHz bazat pe nucleul Krait, 3GB memorie RAM, cameră foto de 16MP (21MP potrivit altor surse). Cât despre design, Galaxy S5 ar putea fi primul telefon bezel-free din oferta Samsung, cu ecran ce foloseşte în întregime spaţiul disponibil pe lăţimea carcasei.

La partea de software, Samsung a pregătit pentru Galaxy S5 o interfaţă TouchWiz revizuită, cu aspect aplatizat şi organizare mai simplă. Un alt detaliu interesant, preţul lui Galaxy S5 ar putea fi mai mic decât ne aşteptam.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult