Galaxy S5, livrat cu un pachet generos de servicii şi acces la aplicaţii premium valorând 576 dolari

Galaxy S5, livrat cu un pachet generos de servicii şi acces la aplicaţii premium valorând 576 dolari

Galaxy S5, noul top de gamă Samsung, va fi livrat cu un bundle impresionant de servicii şi abonamente la aplicaţii premium, cu valoare cumulată de peste 576 dolari.

Purtând numele Samsung Galaxy Gifts, pachetul de servicii include abonamente pe termen lung la servicii pentru productivitate, fitness şi lifestyle, upgrade-uri la aplicaţii premium şi abonamente la ziare celebre ca Wall Street Journal şi Bloomberg Businessweek.

Galaxy S5, livrat cu un pachet generos de servicii şi acces la aplicaţii premium, valorând 576 dolari

Din totalul de servicii cu o valoare cumulată de 576 dolari, cel mai important este abonamentul pe 6 luni la publicaţia The Wall Street Journal (160 dolari), abonamentul pe 3 luni la serviciul LinkedIn Premium (75 dolari) şi pachetul cu 50GB spaţiu de stocare într-un cont Box.net valabil 6 luni (60 dolari).

La capitolul aplicaţii de finess avem un abonament pe 1 an la serviciul Lark Premium (foloseşte noul senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac oferit de Galaxy S5), respectiv abonamente premium pentru 6 luni la serviciile Run Keeper elite, Map My Run şi Skimble.

Cei interesaţi de aplicaţii pentru productivitate ar putea aprecia abonamentul pe 3 luni la serviciul Evernote premium, spaţiul de 1TB într-un cont Bitcasa (valabil 3 luni) şi voucher-ul de 50 dolari pentru cumpărături prin serviciul PayPal, valabil la magazine retail incluse în promoţia Samsung.

Compania nu a precizat dacă accesul la serviciile promise este condiţionat de furnizarea datelor de identificare şi facturare ale utilizatorilor, respectiv dacă abonamentele începute în versiune de încercare vor fi sau nu înnoite automat după expirarea perioadei promoţionale.

Aceasta nu este prima ocazie când Samsung oferă un bundle atât de generos. Promoţii similare au mai fost oferite cu ocazia lansării tabletei Galaxy Note 10.1 şi modelul smartphone Galaxy Note 3

Vezi prezentarea video cu telefonul Samsung Galaxy S5, realizată de Go4it la expoziţia MWC 2014.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult