Galaxy S7 Active, un smartphone heavy-duty cu performanţe la nivel premium

11.05.2016
Galaxy S7 Active, un smartphone heavy-duty cu performanţe la nivel premium

Rezistente la apă şi praf, lovituri şi extreme de temperatură,  smartphone-urile heavy-duty reprezintă de obicei soluţii de compromis care sacrifică designul suplu şi o parte din performanţă pentru obţinerea unei durate mai bună a bateriei, sau poate un preţ mai accesibil. Nu şi Galaxy S7 Active.

Samsung Galaxy S7 Active

Apărut în arhiva cu rezultate GFXBench purtând numele de cod SM-G891A, Galaxy S7 Active se prezintă cu o configuraţie identică modelului standard: chipset Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, 32 GB memorie internă şi aceeaşi cameră foto de 12MP recunoscută pentru rezultate excelente în condiţii de lumină slabă.

Singura diferenţă notabilă este ecranul de 5.5”, cu dimensiuni similare celui întâlnit la modelul S7 edge, dar fără margini curbate. Din fericire rezoluţia 2560×1440 pixeli a fost păstrată, astfel că nu avem ce reproşa în privinţa calităţii imaginii.

Ţinând cont de faptul că şi originalul Galaxy S7 oferă protecţie împotriva pătrunderii de praf şi lichide, modelul Active completează reţeta cu rezistenţă la căzături şi lovituri.  Mai voluminoasă şi nu la fel de elegantă, carcasa pregătită pentru modelul S7 Active este realizată din policarbonat şi încadrată cu o ramă din cauciuc destul de gros, cu rol de amortizare a şocurilor mecanice.

Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind calendarul de lansare şi preţul rezervat noului Galaxy S7 Active.

Galaxy S7 şi S7 edge vin acum şi în culoarea Pink Gold

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult