Galaxy S7 şi S7 Edge „moştenesc” funcţii de la Note7

17.10.2016
Galaxy S7 şi S7 Edge „moştenesc” funcţii de la Note7

Samsung încearcă să păstreze utilizatorii de Galaxy Note7 în ecosistemul său de dispozitive, oferindu-le preţuri mai mici la cumpărarea unui S7 sau S7 Edge. Desigur, cei care optau pentru un dispozitiv Note aveau anumite pretenţii de la acestea, iar compania coreană încearcă acum să aducă cât mai multe funcţii posibile de pe Note7 pe seria S7, în afară de cele legate de S-Pen. Primul update este disponibil deja în Galaxy Apps Store şi oferă îmbunătăţiri pentru funcţiile „Always On” ale display-ului.

Utilizatorii de S7 şi S7 Edge pot intra în Galaxy Apps Store pentru a descărca versiunea 1.4.02 a funcţiei Always on Display. Aceasta oferă acum toate funcţiile care erau disponibile exclusiv pe Galaxy Note7, alături de câteva capabilităţi complet noi. Pentru început, calendarul a primit un nou mod complet nou pentru afişare şi există opţiunea adăugării unui ceas digital pe ecran, care permite şi adăugarea unui mesaj personalizat.

Pentru cei care doreau să vadă mai multe informaţii utile pe ecran, Samsung a ales să afişeze melodia care este redată în aplicaţia de muzică, iar ecranul poate fi acum personalizat cu o fotografie, pentru cei care îşi doreau aşa ceva. Nu în ultimul rând, această funcţionalitate a primit suport pentru S-View cover şi Keyboard cover, două accesorii care acoperă o parte din display-ul telefonului. Când acestea sunt utilizate alături de un Galaxy S7 sau S7 Edge, Always on Display va afişa conţinutul în aşa fel încât informaţiile vor fi tot timpul vizibile.

Probabil cea mai importantă diferenţă faţă de versiunea precedentă este optimizarea pentru reducerea consumului de energie. Conform Samsung, noul Always on Display consumă mai puţin de 1% din capacitatea acumulatorului pe oră. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult