Galaxy S7 şi S7 edge vin acum şi în culoarea Pink Gold

20.04.2016
Galaxy S7 şi S7 edge vin acum şi în culoarea Pink Gold

Sunt diverse trend-uri pe piaţa de smartphone-uri care în foarte scurt timp sunt adoptate de majoritatea producătorilor importanţi. După ce Apple a prezentat în această toamnă opţiunea de culoare Rose Gold pentru iPhone 6S, mai multe companii s-au înghesuit să ofere această opţiune pentru dispozitivele lor. Curios, Samsung nu a lansat un Galaxy S7 roz în luna februarie, păstrând această variantă pentru mai târziu. De astăzi însă, compania livrează modelele S7 şi S7 edge în versiunea Pink Gold.

Noua opţiune de culoare pentru Galaxy S7 a fost anunţată momentan doar pentru Coreea de Sud, ţara de origine a companiei. Spre diferenţă de auriul roze oferit de Apple şi alte companii, Samsung a decis să vină pe piaţă cu un telefon de-a dreptul roz, cu un pigment roşu mult mai subtil. Alţi producători se rezumă la la vopsirea capacului de pe spate în culoarea specială, însă Galaxy S7 este roz de jur împrejur. Culoarea acoperă cele două panouri de sticlă care protejează display-ul şi spatele telefonului, rama metalică, butoanele fizice şi rama camerei.

Galaxy S7 şi S7 edge au devenit astfel „cele mai roz” telefoane de pe piaţă, însă nu este tocmai clar cât va dura până când vom putea comanda telefonul în această variantă. În timp ce telefonul este deja disponibil în Coreea de Sud, Samsung a spus doar că va aduce opţiunea Pink Gold şi pe alte câteva pieţe, fără să specifice care sunt ţările care vor primi acest model sau cât va dura până când acesta va fi lansat. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult