Galaxy S8 Active de la Samsung este foarte aproape de lansare

14.06.2017
Galaxy S8 Active de la Samsung este foarte aproape de lansare

Galaxy S8 de la Samsung este un adevărat succes, însă fragilitatea dispozitivului încă ţine o parte dintre utilizatori departe de acest model. Din fericire, baza de date Geekbench dezvăluie faptul că un model S8 Active, cu carcasă rezistentă la şocuri ar putea fi foarte aproape de lansare, întrucât un asemenea dispozitiv a fost deja testat prin intermediul benchmark-ului din Google Play Store. Partea cea mai bună este că Samsung nu face rabat la performanţă pentru această variantă.

Conform listei de specificaţii hardware disponibilă pe Geekbench, noul Samsung SM-G892A, sau Galaxy S8 Active, va beneficia de hardware intern identic cu cel al modelului de bază. Vorbim despre un chipset Snapdragon 835 de la Qualcomm, cu opt nuclee, 4 GB memorie RAM şi cu scoruri de performanţă similare cu cele ale modelului de bază.

Având în vedere construcţia din sticlă curbată a lui Galaxy S8 şi faptul că în testele de rezistenţă nu iese foarte bine atunci când este scăpat pe ciment, un model Galaxy S8 Active ar fi un compromis bun pentru cei care cred ca sunt predispuşi la accidente. Modelele Active din trecut au venit echipate cu construcţie cauciucată, butoane fizice pe partea din faţă şi rezistenţă sporită la apă şi praf. Având în vedere că Galaxy S8 este deja recomandat pentru rezistenţă la elemente ale naturii cu certificarea IP68, carcasa pe spate din alt material în afară de sticlă ar putea fi cel mai mare atu al lui S8 Active.

Desigur, până când Samsung nu anunţă telefonul în mod oficial, nu vom şti dacă într-adevăr Gakaxy S8 Active vine cu protecţie în plus la şocuri. Momentan am văzut doar o imagine neoficială cu S8 Active, care sugerează că nu va beneficia de un ecran curbat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult