Galaxy S8 Active – imagini şi specificaţii complete

28.07.2017
Galaxy S8 Active - imagini şi specificaţii complete

Galaxy S8 Active, versiunea fără ecran curbat a lui Galaxy S8, pune hardware cu performanţe la fel de bune în corpul unei carcase protejată împotriva pătrunderii de apă şi praf, care nu se va fisura la prima căzătură pe asfalt.

Smartphone cu dimensiuni apreciabile, Galaxy S8 Active primeşte un ecran Super AMOLED de 5.8”, protejat sub un scut din sticlă Gorilla Glass 5. Acesta este de tip plat, însă păstrează neschimbată rezoluţia 2960×1440 pixeli întâlnită şi la modelul standard Galaxy S8.

La interior găsim acelaşi chipset Snapdragon 835, ajutat cu 4 GB memorie RAM. Memoria internă de 64GB poate fi extinsă cu până la 256 GB, ocupând unul din sloturile pentru cartelă SIM cu un card microSD.

Pozele din vacanţe vor fi obţinute cu ajutorul unei camere foto de 12MP, iar pentru auto-portrete avem la dispoziţie o cameră frontală cu rezoluţie 8 MP. Ambele dispun de lentile cu deschidere f/1.7, pentru sensibilitate crescută în condiţii de lumină slabă.

Acumulatorul cu o capacitate de 4000 mAh va putea fi încărcat şi în modul wireless.

Galaxy S8 Active va fi livrat într-o carcasă din plastic negru, prevăzută cu ramă laterală din metal şi certificată conform standardului MIL-STD-810G pentru rezistenţă la şocuri mecanice. Însă construcţia mult mai robustă implică şi compromisul unei grosimi finale de 9.9mm, respectiv greutate crescută la 208 grame, cu 50 grame mai mult decât a modelului Galaxy S8 acoperit cu suprafeţe din sticlă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult