Galaxy S8 ar putea fi cel mai fragil smartphone Samsung de până acum

Galaxy S8 ar putea fi cel mai fragil smartphone Samsung de până acum

Galaxy S8, cu al său ecran curbat întins peste lateralul carcasei şi suprafeţe acoperite integral cu sticlă, se arată extrem de vulnerabil la căzături din care alte produse rivale ar scăpa doar cu zgârieturi.

Designul Infinity Display, folosit pentru obţinerea unei suprafeţe de afişare mult mai generoasă la telefoanele Galaxy S8, pare să vină cu un compromis greu de acceptat la un smartphone high-end. Trecut prin teste menite să imite accidentele care pot apărea în folosirea de zi cu zi, Galaxy S8 se arată un produs incredibil de fragil, orice scăpare a telefonului din mână finalizată prin contactul direct cu asfaltul ducând la fisurarea carcasei.

Având în vedere concluziile testelor publicate de surse independente, folosirea unei carcase de protecţie este absolut necesară pentru posesorii de telefoane Galaxy S8. Singurii care au de câştigat par să fie proprietarii centrelor de service GSM, asiguraţi de un flux constant de clienţi.

Rămâne de văzut în ce măsură se va reflecta costul ceva mai mic al ecranelor de schimb, comparat generaţiilor anterioare de telefoane cu ecran curbat, în preţul plătit de utilizatorii Galaxy S8 nevoiţi să remedieze defecte neacoperite de garanţia oferită de Samsung.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult