Galaxy S9 ar putea fi capabil să filmeze cu 480 cadre pe secundă la rezoluţie 1080p

22.01.2018
Galaxy S9 ar putea fi capabil să filmeze cu 480 cadre pe secundă la rezoluţie 1080p

Galaxy S9 ar putea surclasa cu o marjă considerabilă Galaxy S8 şi Note 8, în ce priveşte nivelul performanţelor oferite de camera foto.

În ciuda zvonurilor care le-au precedat lansarea oficială, funcţia de filmare oferită de Galaxy S8 şi Galaxy Note 8 nu a depăşit viteza de 60 fps la rezoluţie Full HD, Samsung lăsând tehnologiile avansate pentru filmare rapidă pentru generaţia următoare.

De data aceasta informaţiile sunt susţinute cu dovezi concrete, luând forma uni nou senzor de imagine din gama ISOCELL Bright line, echipat cu o tehnologie numită 3-stack Fast Readout, care permite captură video la viteză de până la 8x mai mare decât soluţiile convenţionale.

Din păcate, specificaţiile senzorului de imagine nu ajută la stabilirea unui aspect esenţial – timpul de filmare permis în modul “Super slow-mo”. Spre exemplu, senzorul Motion Eye dezvoltat de Sony poate dubla numărul de cadre pe secundă (960fps), însă volumul foarte mare de date limitează timpul de filmare la mai puţin de jumătate de secundă pentru rezoluţia 720p.

Lăsând la o parte funcţia de filmare rapidă, senzorul cu tehnologie Teracell şi pixeli de 0.9µm promite rezultate excelente în condiţii de luminozitate redusă. Printre tehnologiile aflate pe lista specificaţiilor lui Galaxy S9 s-ar mai putea afla Dual Pixel AF, Super Phase Detection şi Smart WDR, cea din urmă permiţând obţinerea de expuneri multiple ale aceluiaşi cadru, îmbunătăţind reprezentarea detaliilor în pozele care alternează porţiuni umbrite cu zone bine iluminate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult