Gigabyte lansează trei telefoane Android cu suport dual SIM

06.06.2013
Gigabyte lansează trei telefoane Android cu suport dual SIM

Botezate Simba, Sierra şi Maya, cele trei modele smartphone cu funcţionalitate dual SIM adresează un public format din utilizatori cu bugete nu foarte mari, aflaţi în căutarea unui telefon cu bun raport calitate/preţ. Pentru scopul propus, Gigabyte a utilat cele trei terminale cu ecrane IPS de bună calitate, 1GB memorie RAM şi o versiune fără modificări a sistemului Android 4.2.

Gigabyte GSmart Simba, cel mai avansat exemplar din serie, pune la dispoziţie un ecran HD de 5 inch cu unghiuri de vizibilitate generoase, gestionat cu ajutorul unui chipset dual-core din seria Snapdragon 400. Modelul se prezintă într-o carcasă din plastic de bună calitate, cu finisaj alb-lucios şi cameră foto de 8MP instalată în partea din spate.

Gigabyte GSmart Simba

Gigabyte GSmart Sierra păstrează ecranul IPS cu diagonală 5 inch, limitat la rezoluţie QHD. În locul chipsetului Snapdragon 400 avem la dispoziţie o soluţie mai puţin costisitoare produsă de MediaTek, cu CPU quad-core la 1.2GHz. Modelul se prezintă tot într-o carcasă din plastic, dar cu finisaje ce imită suprafeţele metalice.

Gigabyte GSmart Sierra

Gigabyte GSmart Maya oferă tot un ecran IPS cu rezoluţie QHD, dar redus la diagonală 4.5 inch. Platforma hardware foloseşte acelaşi chipset MediaTek la 1.2 GHz adăpostit de această dată într-o carcasă din plastic banal, fără prea mari pretenţii la capitolul finisaje.

Gigabyte GSmart Maya

Deşi nu au dezvăluit preţurile de vânzare, reprezentanţii Gigabyte au precizat totuşi că telefoanele Simba, Sierra şi Maya vor putea fi găsite în magazine din Asia şi Europa de Est.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult