Go4it.ro impreuna cu ASER te invita la The SwITCh

Go4it.ro impreuna cu ASER te invita la The SwITCh

În calitate de partener media, Go4it te invită în perioada 24 aprilie – 20 mai la The SwITCh. Organizat de ASER (Asociaţia Studenţilor Economişti din România) împreună cu Microsoft, The SwITCh este cel mai fresh şi inovativ proiect IT din această primăvară.

Dacă eşti pasionat de IT, la The SwITCh poţi intra în contact cu profesioniştii din domeniu şi îţi poţi dezvolta abilităţile şi cunoştinţele IT. De exemplu, dacă te pricepi, poţi dezvolta o aplicaţie mobilă şi primi feedback-ul constructiv de care ai nevoie.

Deschiderea proiectului va avea loc pe data de 24 aprilie, în Orange Concept Store, avându-i ca invitaţi pe reprezentanţii Microsoft, BearingPoint, Romsoft şi mulţi alţii.

Următoarele etape ale proiectului vor consta în traininguri pe hard skills oferite de Microsoft: Window 8, Windows Azure, Windows Phone 7 şi un training de consultanţă în IT sustinut de BearingPoint. În urma know-how-ului specific dobândit în timpul celor trei săptămâni, participanţii la proiect îşi vor arăta abilităţile şi cunoştinţele pe care le deţin într-un maraton de 36 de ore în care vor realiza o aplicaţie mobilă!

Pentru mai multe detalii accesează site-ul proiectului: theswitch.aser.ro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News