Go4News: Acesta este principalul motiv pentru care oamenii fac upgrade la iPhone 7

03.10.2016
Cel mai nou smartphone Apple, iPhone 7, nu este un produs revoluţionar, dar vine cu o serie de actualizări care îl fac atractiv mai ales pentru cei care deţin telefoane Apple din serii mai vechi, precum iPhone 4 sau iPhone 5. 
 
Bank of America Merrill Lynch a realizat un sondaj pentru a vedea care sunt principalele motive pentru care oamenii cumpără iPhone 7. Pe primul loc, în topul acestora, este autonomia mai bună a bateriei. Urmează, pe locurile doi şi trei, rezistenţa la apă şi calitatea mai bună a camerei. 

Potrivit Apple, bateria de pe iPhone 7 ţine cu aproximativ două ore mai mult decât cea de pe iPhone 6s. Modelul mai mare, iPhone 7 Plus, oferă o oră de autonomie în plus comparativ cu iPhone 6s Plus. 

 
iPhone 7 este rezistent la apă şi praf, standard IP67. Sistemul dual-camera de pe iPhone 7 Plus dispune de două camere cu senzori de 12 MP (una wide-angle şi una telephoto). Terminalul dispune de zoom optic 2X şi de zoom software 10X. Tehnologia permite mutarea focusului într-o imagine după ce a fost făcută.  
 
Modelul iPhone 7 include cameră cu stabilizare optică a imaginii cu senzor de 12 MP (f/1.8). Camera este cu 60% mai rapidă şi consumă cu 30% mai puţină energie decât cea de pe iPhone 6s. Camera frontală, pentru selfie-uri, are acum senzor de 7 MP pe ambele modele din seria iPhone 7. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult