Go4news: Samsung va vinde şi telefoane high-end recondiţionate, semnificativ mai ieftine decât un smartphone nou

Galaxy Note 7 şi Galaxy S7 edge, cât şi alte modele de telefoane Samsung, ar putea fi accesibile curând şi unei categorii mai largi de cumpărători care nu dispun de sumele cerute la achiziţionarea unui smartphone complet nou.

Încă neanunţat oficial, noul program vizează revânzarea dispozitivelor returnate către Samsung în cadrul campaniilor de upgrade desfăşurate pe teritoriul Statelor Unite şi Coreea de Sud. Verificate şi recondiţionate de Samsung şi companiile partenere, dispozitivele readuse la stadiul de produs aproape nou ar urma să fie vândute altor cumpărători la preţ redus.

Din păcate, pieţele de desfacere vizate şi amploarea reducerilor de preţuri nu sunt cunoscute, momentan. Cart este că perspectiva achiziţionării unui smartphone premium recondiţionat chiar de Samsung ar putea fi pe placul multor cumpărători din ţări cu putere de cumpărare redusă, dacă economiile făcute în acest mod sunt consistente. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult