GOCLEVER prezintă Insignia 550i, un smartphone cu ecran Full HD de 5.5” şi procesor octa-core

GOCLEVER prezintă Insignia 550i, un smartphone cu ecran Full HD de 5.5” şi procesor octa-core

GOCLEVER a lansat cel mai puternic smartphone din portofoliu, Insignia 550i. Prezentat ca o alternativă pentru tablete compacte bazate pe Android, noul produs este recomandat pentru apeluri de voce, video şi mesagerie instant, navigare pe internet, jocuri de Android şi accesul la conţinut multimedia.

GOCLEVER Insignia 550i

Insignia 550i este oferit într-o carcasă cu design minimalist, măsurând doar 8mm grosime, adăpostind o configuraţie de nivel mid-range cu procesor octa-core la 1.7GHz şi GPU Mali 450MP, ajutat cu 2GB memorie RAM. Principalul element de atracţie este ecranul LCD cu tehnologie IPS, capabil să redea imagini folosind rezoluţie Full HD întinsă pe o suprafaţă cu diagonală 5.5”.

Dispozitivul este echipat cu două camere: una frontală de 2 MP şi o cameră principală de 13 MP dotată cu blitz LED. Fotografiile şi filmele realizate cu Insignia 550i pot fi stocate în memoria internă de 8 GB, extensibilă până la 64 GB prin folosirea de carduri microSD.

Lista cu specificaţii este completată de modulul GPS/A-GPS, Bluetooth 4.0 LE, radio FM, port USB, ieşire audio de 3,5mm, suport dual-SIM şi o baterie cu o capacitate de 2500 mAh.  Sistemul de operare livrat este Android 4.4.2 KitKat.

GOCLEVER Insignia 550i este disponibil în România din data de 11 noiembrie 2014, în culoarea „classic black”, la un preţ începând cu 989 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult