Google Pixel 2 ar putea face trecerea la ecran curbat

10.04.2017
Google Pixel 2 ar putea face trecerea la ecran curbat

Cea de-a doua generaţie de telefoane Google Pixel ar putea renunţa la designul tradiţional cu ecran plat în favoarea unuia inspirat de Galaxy S8.

Potrivit unor zvonuri circulate în presa sud-coreeană, Google pregăteşte investiţii consistente în dezvoltarea de ecrane flexibile cu tehnologie OLED. Furnizate de fabricile LG Display, acestea ar urma să intre în echiparea viitoarei serii de telefoane Pixel 2.

De regulă mai puţin dispus în a face schimbări de design pe baza tendinţelor de moment, Google ar putea ceda totuşi curentului impus de Samsung, dacă şi Apple face o schimbare similară pentru seria iPhone 8. Şi cum mai toate indiciile arată că Apple va folosi ecrane curbate furnizate de Samsung pentru seria iPhone 8, singura alegere rezonabilă pentru Google este urmarea unui parcurs similar.

 

Cu experienţă în producerea de ecrane curbate, LG Display ar fi primit din partea Google o ofertă de investiţii în valoare de 800 milioane dolari, vizând sporirea capacităţii de producţie pentru ecrane OLED. Momentan, nu există informaţii dacă parteneriatul propus a fost acceptat de compania sud-coreeană.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult