Google Pixel 3 XL, prezentat neoficial cu 3 luni înainte de lansare

09.08.2018

Pixel 3 XL, următorul flagship din seria Google Pixel, nu este aşteptat pentru lansare mai devreme de luna octombrie. Cu toate acestea, smartphone-ul şi-a făcut apariţia într-o prezentare video ce surprinde pachetul retail, gata pentru a fi livrat cumpărătorilor.

Cu un decupaj mai adânc decât am fi sperat, ecranul de 6.2” foloseşte tehnologie P-OLED şi suportă rezoluţia 1440×3120 pixeli, suficient pentru o imagine clară şi de bună calitate.

Pe partea din spate, Pixel 3 XL nu pare să se îndepărteze foarte mult de Pixel 2 XL. Avem aceeaşi construcţie cu un panou din sticlă în partea de sus şi metal lucios în partea de jos, cu o cameră principală normală, cu un singur senzor şi un senzor de amprentă.

Butonul power este însă verde, o decizie ciudată având în vedere că telefonul este alb complet, culoarea fiind numită „Clearly White”.

În pachetul cu accesorii mai pot fi observate adaptorul USB-C la jack 3.5mm, însă setul hands-free cu fir are mufa USB-C deja aplicată. Tot în pachet găsim si un adaptor micro USB-C la USB-A, util pentru transferuri de fişiere către dispozitive USB flash

Potrivit imaginilor furnizate, Pixel 3 XL este motorizat de chipsetul Snapdragon 845, oferind astfel performanţe comparabile rivalului Galaxy S9.

Din alte surse neoficial aflăm că noul flagship Google vine într-o carcasă rezistentă la apă şi praf, dispune de 6GB memorie RAM, 64GB sau 128GB memorie internă, cameră foto principală de 12MP şi cameră frontală de 8MP+8MP. Sunetul este redat prin difuzoare stereo iar microfonul pentru convorbiri dispune de funcţie noise canceling. Pixel 3 XL oferă acces la internet prin conexiune Wi-Fi AC şi LTE, iar pentru accesorii wireless avem suport Bluetooth 5.0.

Potrivit unor indicii lăsate chiar de Google, Pixel 3 XL va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment oficial pregătit pentru data de 4 octombrie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult