Honor 70 Lite, anunțat pentru piața europeană la un preț de 120 euro

21.03.2023
Honor 70 Lite, anunțat pentru piața europeană la un preț de 120 euro

Honor a anunțat oficial seria Honor 70 în China, modelul debutând pe piața europeană cu prețul de 436 euro. Alternativa Honor 70 Lite vine cu dotări de nivel entry-level, încercând să convingă cu designul exterior și experiența Magic UI 6.1.

Dacă Honor 70 vine cu un chipset de medie din gama superioară, Honor 70 Lite se alege cu Snapdragon 480+, o soluție low-cost ajutată cu 4GB memorie RAM și 128GB stocare internă nu foarte rapidă. Greu „digerabil” pentru fanii seriei, un alt compromis vizează ecranul OLED FHD+ de 6.67 inch, înlocuit cu o soluție LCD HD+ de 6.5 inch, net inferior pe partea de calitate și claritate a imaginii. În schimb, acumulatorul vine cu o capacitate respectabilă de 5000mAh și încărcare rapidă la putere de 22.5W, prin USB-C.

La fel ca versiunea premium, Honor 70 Lite vine cu Android 12, producătorul mizând pe experiența oferită cu interfața Magic UI 6.1. Probabil că ambele modele vor primi și upgrade la Android 13, însă deocamdată această versiune de firmware nu este finalizată.

Aranjamentul foto are ca element central o cameră de 50MP, plus un „decor” de camere Macro și DoF, ambele cu senzori a câte 2MP fiecare. Decupată central pe ecran, camera frontală este un model de 8MP. Lista dotărilor este completată cu senzor de amprentă montat în lateral și conector pentru căști de tip jack 3.5 mm.

Honor 70 Lite este oferit în versiuni de culoare Titanium Silver, Ocean Blue și Midnight Black, la prețuri începând cu 120 euro pentru echiparea de bază.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult