Honor 8 de la Huawei confirmat pentru update la Android 7.0 Nougat în 2017

26.12.2016
Honor 8 de la Huawei confirmat pentru update la Android 7.0 Nougat în 2017

Honor 8 va fi unul dintre primele dispozitive Huawei care va beneficia de actualizare la Android 7.0 Nougat. Compania chineză a confirmat că va lansa un nou pachet software care va aduce sistemul de operare la cea mai recentă versiune, alături de trecerea la noua interfaţă EMUI 5.0, care a debutat odată cu noua serie de dispozitive Mate 9, lansată în urmă cu doar câteva săptămâni.

Odată cu Android Nougat şi EMUI 5.0, Honor 8 primeşte acces la o serie de funcţii noi, iar compania promite să îmbunătăţească autonomia acestuia folosind mai multe tehnici software. În primul rând, interfaţa Emotion UI va studia comportamentul utilizatorilor şi va alege să oprească sau să pornească procesele aplicaţiilor din fundal în funcţie de frecvenţa în uitilizare. Cele mai folosite aplicaţii vor avea întotdeauna prioritate, în timp ce aplicaţiile folosite doar ocazional vor fi oprite mai repede.

De asemenea, telefonul va primi profile de utilizare, oferind acces la diverse aplicaţii sau conturi în funcţie de preferinţe. Această funcţie este dedicată celor care doresc să folosească un singur dispozitiv atât în timpul liber, cât şi la serviciu, dar doreşe să separe conţinutul acestor profile. Pentru a securiza mai bine anumite informaţii EMUI 5.0 vine şi cu posibilitatea de a bloca accesul la anumite aplicaţii în spatele unei parole.

Deşi nu avem o dată de lansare oficială pentru această actualizare, ştim că Huawei doreşte să aducă acest pachet software pentru Honor 8 pe piaţă în luna februarie a anului viitor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult