Honor 8 este disponibil acum în România

23.11.2016
Honor 8 este disponibil acum în România

Huawei a lansat oficial în România noul Honor 8, modelul de top al brandului său secundar. Acesta este poziţionat în gama mid-range de top în termeni de performanţă şi beneficiază de finisaje premium, împrumutând multe dintre elementele hardware de la flagship-ul Huawei P9 lansat în primăvara acestui an. Cu toate acestea, Huawei a reuşit să aducă acest model la un preţ competitiv, lansarea sa înainte de sărbătorile de iarnă sugerând că acesta va fi modelul pe care compania îl va promova masiv în perioada următoare.

Seria de dispozitive Honor s-a bucurat de succes în trecut pe plan internaţional, iar România pare să fie următoarea regiune în care Huawei doreşte să facă acest brand cunoscut. Chiar dacă logo-ul Huawei nu se găseşte nicăieri pe carcasa telefonului, atât interiorul, cât şi exteriorul sunt 100% realizate de compania chineză. Avem de a face cu hardware similar cu cel regăsit pe Huawei P9, cu mici diferenţe ici şi colo pentru a reduce puţin preţul de producţie.

Acelaşi display de 5,2” cu rezoluţie Full HD se regăseşte şi în Honor 8, alături de un chipst puţin mai modest, modelul proprietar HiSilicon Kirin 950 (faţă de 955 pe P9). Memoria RAM de 4 GB este standard pe acest model singura diferenţă între cele două versiuni ale acestuia fiind spaţiul de stocare (32 sau 64 GB). Nu în ultimul rând, sistemul dual-camera cu doi senzori de 12 megapixel funcţionează asemeni celui de pe Huawei P9, însă software-ul şi branding-ul Leica a dispărut. Rezultatele fotografiilor pe setări standard sunt comparabile între cele două dispozitive.

Modelul Honor 8 cu 32 GB spaţiu de stocare este livrat în culorile Pearl White, Midnight Black şi Sapphire Blue la preţul de 1899 lei, în timp ce versiunea superioară costa 2099 lei şi vine în modele de culoare Sunrise Gold şi Sapphire Blue. Toate aceste modele sunt disponibile chiar acum în magazinele de specialitate din România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult