Honor anunță relansarea telefoanelor sale în Europa

14.07.2021
Honor anunță relansarea telefoanelor sale în Europa

Honor a anunțat deja primele sale telefoane de după separarea de Huawei, însă acel anunț a fost dedicat pieței din China, unde telefoanele sale oricum nu foloseau servicii Google. Compania a confirmat însă că va avea o prezență și pe piața din Europa, iar prima lansare globală are acum o dată stabilită: pe 12 august, Honor va dezvălui detaliile despre relansarea telefoanelor sale în Europa, cât și informații despre telefoane noi.

Când se lansează telefoanele Honor 50 în Europa

Evenimentul Honor va avea loc la scurt timp după evenimentul Samsung Unpacked, se pare, iar aici vor fi dezvăluite în sfârșit detaliile complete despre lansarea seriei Honor 50 în Europa. Probabil că vom afla exact care vor fi configurațiile hardware care ajung pe această piață, care vor fi prețurile oficiale exprimate în Euro și data oficială de lansare.

Alături de noi detalii despre Honor 50, sunt așteptate și alte câteva anunțuri noi. De exemplu, Honor a vorbit anterior despre seria Honor Magic 3, dezvăluind de câteva luni deja că va folosi un chipset Snapdragon 888 de la Qualcomm. Aceste modele sunt așteptate astfel la acest eveniment. Și surprizele ar putea să nu se termine aici.

Noi informații din China sugerează că Honor lucrează la un smartphone cu ecran pliabil. Primele detalii spun că va folosi un ecran BOE de 8”, care poate fi pliat pe partea din spate, la fel ca Huawei Mate X sau Mate Xs. Întrucât dimensiunile și forma par a fi similare cu telefoanele vechiului proprietar Honor, probabil că acest proiect era în dezvoltare de mai mult timp, bazat pe tehnologia Huawei. Nu este însă clar dacă un telefon Honor cu ecran pliabil va fi dezvăluit tot în cadrul acestui eveniment, sau dacă lansarea lui va fi păstrată pentru mai târziu.

Cert este însă că telefoanele Honor care vor ajunge pe piața din Europa (România nu este încă pe listă, din păcate) vor folosi Android 11 echipat cu interfața Magic UI și serviciile Google. Din păcate, cei care au telefoane Honor din perioada în care nu foloseau aceste servicii, nu vor primi actualizări de software pentru a le adăuga. Munca de suport software pentru acele modele care în continuare pe Huawei, care încă nu are voie să colaboreze cu Google.

sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult