Honor Note 10 – imagini de prezentare şi specificaţii neoficiale

Honor Note 10 - imagini de prezentare şi specificaţii neoficiale

Pregătit pentru lansare în a doua parte a acestui an, Honor Note 10 este alternativa de buget propusă de Huawei pentru modelul Galaxy Note 9, cu hardware puternic şi un preţ mult mai mic.

Ilustrat cu ceea ce par a fi capturi de ecran după pagina de produs oficială, Honor Note 10 apare cu un design elegant, având ramă îngustă în jurul ecranului, carcasă metalică şi dual camera la partea din spate.

Încadrat cu o ramă de culoare albă, ecranul este de tip AMOLED şi foloseşte rezoluţie QHD, mai mult decât suficientă pentru diagonala de 6.9”.

Platforma hardware este susţinută de puternicul chipset Kirin 970, întâlnit şi la modelul Honor 10. Ajutat cu 6GB memorie RAM, acesta dispune de procesor AI, responsabil cu optimizarea performanţelor foto şi funcţia de asistenţă prin comandă vocală. Pozele şi clipurile video obţinute cu ajutorul camerei foto duale (16MP), sau cea frontală, sunt păstrate în memoria internă de 128GB.

La fel ca Honor 10 GT, modelul phablet Honor Note 10 preia tehnologia GPU Turbo, care promite creşterea cu 60% a performanţelor în aplicaţii 3D solicitante, reducând totodată cu 30% consumul de energie. Activată cu un simplu update software, funcţionalitatea ar urma să fie disponibilă pe mai multe modele de telefoane Huawei lansate recent.

Momentan, nu există informaţii concrete privind lansarea oficială a lui Honor Note 10 şi nici preţul la vânzare. Probabil, acesta va avea debutul mai întâi în pieţele asiatice, urmând ca versiunea „europeană” să fie anunţată la o dată ulterioară.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult