HP Elite X3, puternicul smartphone cu sistem Windows 10 va fi disponibil în două variante de culoare

04.07.2016
HP Elite X3, puternicul smartphone cu sistem Windows 10 va fi disponibil în două variante de culoare

Prezentat la expoziţia Mobile World Congress de anul acesta, Elite x3 este propus ca o alternativă la modelul Lumia 950 XL oferit de Microsoft.

HP Elite x3 este un smartphonne cu ecran QHD de 5.96˝, motorizat de puternicul chipset Snapdragon 820 întâlnit şi la seria de telefoane Galaxy S7, ajutat cu 4 GB memorie RAM. Telefonul dispune de o cameră foto cu rezoluţie 16 MP şi cameră frontală de 8MP, funcţie Qi wireless charging şi conector USB Type-C pentru încărcarea rapidă a bateriei,  respectiv 32 GB memorie internă expandabilă.

HP Elite x3 include funcţie de scanare a irisului şi senzor de amprente. Carcasa de 7.8 mm grosime beneficiază de certificare MIL-STD-810G, oferind protecţie la praf şi umezeală, inclusiv scufundare până la o adâncime de 1 metru.

Profitând de lansarea ediţiei Windows 10 Anniversary Update. HP va lansa încă o versiune a telefonului Elite x3 disponibilă în carcasă aurie. Aparent, designul ales include la partea de jos şi un ornament care imită celebrul metal preţios. Până acum, cumpărătorii aveau la dispoziţie doar versiunea Graphite, oferită într-o carcasă din policarbonat cu ornamente cromate.

NuAns Neo, noul smartphone bazat pe Windows 10 Mobile este disponibil acum şi din afara Japoniei

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video