HP îi învaţă pe cei care vor cumpăra noul smartphone Elite x3 cu Windows 10 cum să folosească tehnologia Continuum

11.08.2016
HP a publicat pe YouTube un clip video în care le arată viitorilor utilizatori ai smartphone-ului Elite x3 cu sistem de operare Windows 10 Mobile cum să folosească tehnologia Continuum. 
 
Continuum le permite aplicaţiilor pentru Windows 10 Mobile să ruleze pe ecrane mari. Mai simplu, când un smartphone cu Windows 10 este conectat la o tastatură, maus şi un monitor via un dock special, aplicaţiile rulează ca şi cum ar fi pe PC sau tabletă.
 
HP Elite x3 va costa 700 de dolari şi va ajunge în magazine pe 29 august. 

Împreună cu Desk Dock, un suport care permite folosirea smartphone-ului pe post de PC prin intermediul tehnologiei Continuum, telefonul va costa 800 de dolari.

 
Dispozitivul cu carcasă din plastic are un ecran Quad HD cu diagonala de 5,96 inchi şi dispune de tehnologie audio Bang & Olufsen. Mai mult, Elite x3 include chipset Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB (plus slot pentru card microSD), cameră principală de 16 MP (plus frontală de 8 MP) şi baterie de 4.150 mAh. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult