HTC ar putea anunţa trei noi modele smartphone în 2017

29.12.2016
HTC ar putea anunţa trei noi modele smartphone în 2017

Chiar dacă nu a avut un an 2016 prea fericit, HTC nu pare gata să predea armele, surse apropriate companiei indicând nu mai puţin de trei noi modele smartphone pregătite pentru debut la începutul anului 2017.

HTC Bolt

Anunţul este aşteptat cu ocazia unei conferinţe de presă programată pentru data de 12 ianuarie. Printre candidaţi avem modelul mid-range HTC X10, succesor pentru modelul X9 de anul acesta. Dispozitivul  este aşteptat să ofere un ecran Full HD cu diagonală 5.5”, cameră foto de 13 MP şi o configuraţie motorizată de chipsetul MediaTek Helio P10 (CPU octa-core), ajutată cu 3 GB memorie RAM.

Al doilea model a fost numit până acum după numele de cod – HTC Ocean. Acesta ar putea fi în fapt HTC 11, un nou vârf de gamă pregătit pentru lansare în cadrul expoziţiei MWC 2017, care va avea loc la finalul lunii februarie.

Al treilea dispozitiv ar putea fi o versiune supradimensionată a modelului HTC Ocean, cu ecran mai mare şi menit pentru a concura alte phablet-uri high-end, cum este LG V20.

Din păcate detaliile concrete despre acestea sunt puţine, astfel că rămâne de văzut dacă HTC va putea îndrepta parcursul dezamăgitor din ultimul an, culminând cu zvonuri anunţând inclusiv retragerea companiei din unele pieţe importante, cum ar fi cea din Statele Unite.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult