HTC Desire 12 Plus, un smartphone accesibil pentru cei care apreciază ecranele mari

02.03.2018
HTC Desire 12 Plus, un smartphone accesibil pentru cei care apreciază ecranele mari

După ce am aflat despre Desire 12, viitorul smartphone HTC cu dotări entry-level, noi dezvăluiri completează oferta şi cu un model Desire 12 Plus, având ecran spaţios şi hardware cu performanţe mai puţin restrictive.

La fel ca frăţiorul său cu dotări mai modeste, Desire 12 Plus vine cu un ecran având rezoluţie rezoluţie HD+ (720×1440 pixeli), dar întinsă pe o diagonală de 5.99”. Rata de aspect 18:9 rămâne neschimbată, astfel că produsul nu ar trebui să fie cu mult mai incomod de manevrat. Nici densitatea la afişare, de 268ppi, nu ar trebui să deranjeze, claritatea imaginii fiind comparabilă majorităţii dispozitivelor din gama low-cost. Comparat cu modelul Desire 12, versiunea Plus face trecerea la chipsetul Snapdragon 450 (octa-core,14nm), capabil să asigure un nivel de performanţă mult mai confortabil decât chipsetul MediaTek quad-core livrat celui dintâi.

Desire 12 Plus va avea la dispoziţie o cantitate de 3GB memorie RAM şi 32GB spaţiu de stocare. Dată fiind configuraţia nu foarte ambiţioasă, acumulatorul de 2965 mAh nu ar trebui să pună probleme.

Potrivit zvonurilor circulate până acum, HTC va lansa Desire 12 şi Desire 12 Plus în cursul acestei primăveri. Din păcate, preţurile nu sunt cunoscute, deocamdată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult