HTC Desire 20 Pro apare în poze spion cu un design învechit

Autor: Aurelian Mihai 11.06.2020
HTC Desire 20 Pro apare în poze spion cu un design învechit

HTC a confirmat data de lansare pentru noul model Desire 20 Pro, însă ultimele poze neoficiale cu acesta nu lasă prea multe motive de entuziasm.

Așteptat să fie prezentat oficial pe 16 iunie, HTC Desire 20 Pro este un smartphone cu dotări mid-range ce ar trebui să relanseze vânzările HTC, oferind specificații decente la un preț rezonabil.

Doar că prima apariție a noului smartphone nu inspiră prea multă inovație, Desire 20 Pro apărând ca un telefon entry-level cât se poate de banal.

Finisat cu ceea ce pare a fi plastic transparent la partea din spate, Desire 20 Pro apare cu senzor de amprente capacitiv și un sistem quad-camera fără mari pretenții, împărțit între camera principală și cea ultra-wide, respectiv un senzor DoF și senzor macro delimitat separat.

La partea din față, telefonul nu are nimic de arătat, atât timp cât ecranul este oprit. Putem doar specula asupra tipului de cameră frontală și decuparea ecranului după conturul carcasei.

Cel puțin deocamdată, singurele atuuri de care fanii brandului HTC se pot agăța sunt configurația cu ecran Full HD, bazată pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 665, ajutat cu 6GB memorie RAM.

Pregătit pentru lansare la jumătatea anului 2020, HTC Desire 20 Pro vine echipat cu versiunea Android 10. Rămâne de văzut cât a investit producătorul în personalizarea interfeței și includerea de aplicații extra, acesta fiind un alt atu important pentru telefoanele HTC „de demult”.

Tags: