HTC EXODUS, smartphone-ul cu portofel electronic încorporat, este disponibil acum la vânzare

27.02.2019
HTC EXODUS, smartphone-ul cu portofel electronic încorporat, este disponibil acum la vânzare

HTC EXODUS, primul telefon blockchain de la HTC, integrează un „portofel” pentru monede virtuale bazat pe API-ul de Management Zion Key. Suportat şi de browserul Opera, API-ul dezvoltat de echipa EXODUS asigură păstrarea cheilor private în formă criptată. În cazul de faţă, telefoanele HTC EXODUS funcţionează ca şi „portofel la rece” pentru păstrarea în siguranţă a monedelor virtuale şi efectuarea de tranzacţii bazate pe acestea.

Telefonul beneficiază de un ecran QHD+ de 6” cu raport de aspect 18:9, un chipset Snapdragon 845, 6 GB RAM, 128 GB stocare, cameră duală pe partea din spate (12+16 megapixeli) şi acumulator de 3.500 mAh. Este realizat integral din sticlă, cu o ramă metalică pe margini, fiind rezistent la apă şi praf la standardul IP6 şi beneficiază de aceleaşi butoane fizice non-mecanice, asemeni HTC U12+.

EXODUS este despre viitorul datelor şi obţinerea unei arhitecturi corecte pentru Internet, care să includă securitatea, confidenţialitatea şi transferul proprietăţii asupra datelor înapoi la persoana care le generează”, afirmă Phil Chen, Decentralized Chief Officer al HTC.

Un exemplu practic de utilizare Opera cu portofelul Zion include posibilitatea de a face microplăţi directe către site-urile web, creând flux de venituri centrat pe conţinut, departe de sfera de influenţă a giganţilor tehnologiei şi a modelelor publicitare care vânează clicuri.

Începând din luna martie, EXODUS 1 este disponibil pentru achiziţionare în moneda Fiat la un preţ de 699 dolari în Statele Unite şi în preţurile locale la nivel global. Aceste opţiuni se adaugă opţiunilor de achiziţie originale, BTC, ETH şi LTC. În plus, EXODUS 1 poate fi cumpărat şi utilizând moneda Biance, BNB.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult