HTC Golf – încă o imagine de prezentare şi variante de nume

10.05.2012
HTC Golf - încă o imagine de prezentare şi variante de nume

HTC Golf ar putea ajunge în magazine sub un nou nume. Candidaţi principali în acest moment sunt Desire C şi Wildfire C, cel din urmă având puţin mai multă credibilitate, date fiind asemănările lui HTC Golf cu modelele din seria Wildfire.

HTC Desire C

Aceiaşi sursă care a oferit noile imagini cu HTC Golf, dau însă ca sigur numele Desire C.

Din informaţiile cunoscute până acum, aflăm că noul HTC Desire/Wildfire C este un smartphone accesibil cu sistem Android Ice Cream Sandwich, echipat cu un ecran de 3.5 inch, ce suportă rezoluţia 320×480 pixeli. Procesorul single-core funcţionează la 800 MHz (sau 1 GHz conform altor surse) şi este ajutat de 512 MB memorie RAM. Spaţiul de stocare intern este limitat la 4 GB, dar poate fi extins prin adăugarea unui card microSD. Opţiunile de conectivitate includ suport Wi-Fi şi Bluetooth 3.0.

HTC Desire C

Pentru preţul plătit mai avem parte de o cameră foto cu rezoluţie 5 MP, ce ar putea da rezultate destul de bune dacă eforturile HTC pentru îmbunătăţirea abilităţilor multimedia se răsfrâng şi asupra acestui model.

Desire C are şanse să devină cel mai accesibil smartphone cu sistem Android 4.0 din oferta HTC. Conform ultimelor zvonuri, HTC Desire C va ieşi la lumină înainte de sfârşitul lunii iunie, încadrat la un preţ apropiat sumei de 180 euro (fără taxe).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult