HTC Golf – prima imagine de prezentare

17.04.2012
HTC Golf - prima imagine de prezentare

HTC Golf a fost surprins într-o primă imagine de presă, afişând un design oarecum asemănător seriei HTC Wildfire.

HTC Golf

Lăsând la o parte aspectul exterior, HTC Golf este un smartphone ieftin cu sistem Android 4.0 şi interfaţă Sense 4.0, redată pe un ecran cu diagonală 3.5 inch.

Din punct de vedere hardware, avem de-a face cu un procesor single-core tactat la aproximativ 800 MHz, 512 MB memorie RAM şi 4 GB spaţiu de stocare intern, extensibil prin adăugarea unui card de memorie microSD. Opţiunile pentru conectivitate includ suport WiFi-N şi Bluetooth 3.0. De departe cel mai mare compromis este rezoluţia ecranului, limitată la un modest 320×480 pixeli. Pentru preţul plătit avem totuşi parte de o cameră frontală – dotare destul de rară pentru un produs din categoria sa de preţ.

Un plus de valoare pentru preţul oricum destul de mic este dat de abonamentul gratuit pe doi ani de zile la serviciul Dropbox, prin care avem acces la 25GB spaţiu de stocare online.

La fel ca majoritatea telefoanelor de generaţie recentă de la HTC, Golf vine pre-echipat cu profilul Beats Audio, ce calibrează egalizatorul grafic al playerului audio pentru o audiţie în condiţii optime cu setul de căşti Beats by Dr. DRE, dacă ne decidem să-l achiziţionăm mai târziu.

HTC Golf ne este promis la un preţ atractiv, de aproximativ 180 euro fără taxe.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult