HTC lansează Desire 650, un nou smartphone cu design elegant

09.02.2017
HTC lansează Desire 650, un nou smartphone cu design elegant

HTC completează gama Desire cu un nou smartphone caracterizat printr-un design atrăgător, 50% neted şi 50% cu striaţii. Desire 650 oferă dotări entry-level: cameră foto de 13 MP, 16 GB spaţiu de stocare şi slot microSD, respectiv chipsetul Snapdragon 400 cu procesor quad-core.

Personalizarea este din ce în ce mai importantă pentru utilizatorii de smartphone din prezent, deşi nu este mereu uşor de găsit. Noul HTC Desire 650 oferă acest lucru din abundenţă, atât la interior cât şi la exterior. De la design-ul unic 50/50 neted şi cu striaţii, până la platforma noastră HTC Sense care se poate personaliza complet, HTC Desire 650 este un dispozitiv centrat în întregime pe tine”, a declarat Greig Williams – Preşedintele HTC Europe. “Când avem pe deasupra şi o experienţă video şi audio minunată, avem încredere că am creat, cu HTC Desire 650, un dispozitiv remarcabil ce conţine toate elementele pe care le cer utilizatorii de smartphone.”

Design-ul 50/50 neted şi cu striaţii ţinteşte obţinerea unei o experienţe confortabilă şi protecţie în utilizare. Textura cu striaţii îţi oferă mai multă siguranţă când îl ţii în mână, şi vei şti dintr-o singură atingere cum este orientat telefonul. Ecranul de 5” foloseşte rezoluţie HD şi este protejat cu sticlă rezistentă Corning Gorilla.

Desire 650 include tehnologia HTC Night Mode, pentru o experienţă plăcută de vizualizare în condiţii de iluminare scăzută, permiţându-ţi să foloseşti telefonul noaptea, fără a-ţi forţa ochii.

Camera foto principală de 13MP dispune de senzor cu tehnologie BSI, oferind sensibilitate crescută în condiţii de iluminare slabă. Camera foto frontală de 5MP include funcţii dedicate pentru poze selfie – mod de înfrumuseţare şi declanşator controlat automat sau prin comandă vocală.

HTC Desire 650 este livrat împreună cu aplicaţia Google Photos preinstalată, oferindu-ţi spaţiu de stocare în cloud gratuit şi nelimitat pentru pozele tale.

Calitatea audiţiei în cazul folosirii unui set de căşti este optimizată folosind tehnologia HTC BoomSound, iar pentru găzduirea colecţiei de muzică este propusă aplicaţia Google Play Music, preinstalată.

Noul HTC Desire 650 este disponibil în varintele de culoare Arctic Night şi Lime Light, începând cu data de 10 februarie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult