HTC lansează U Ultra Saphire, o versiune mai rezistentă a flagship-ului din 2017

HTC lansează U Ultra Saphire, o versiune mai rezistentă a flagship-ului din 2017

HTC a promis săptămâna trecută un anunţ cu prilejul echinocţiului de primăvară, iar mulţi se aşteptau să afle primele veşti despre HTC 11. Se pare însă că momentan compania se concentrează pe promovarea noilor smartphone-uri din seria U, anunţând o dată de lansare pentru o versiune specială a modelului Ultra.

U Ultra este în acest moment cel mai puternic smartphone produs de HTC, fiind echipat cu un display mare, un display secundar, o cameră foto performantă şi chipset-ul Snapdragon 821. Cu toate acestea, se pare că telefonul nu este atât de rezistent precum ne-am aştepta de la un dispozitiv din gama superioară, iar compania lansează acum o variantă realizată aproape în totalitate din safir.

Această veste nu este tocmai nouă, întrucât compania a confirmat existenţa acesteia încă de la lansarea din luna ianuarie, însă abia acum ştim când va putea fi cumpărat modelul de top din gama HTC U. Fanii brandului din Taiwan vor putea cumpăra HTC U Ultra din safir începând cu data de 28 martie, în toate cele patru culori: albastru, negru, roz şi alb. Acest model vine echipat din fabrică cu 128 GB spaţiu de stocare, iar cei care cumpără telefonul la lansare vor primi şi o husă din piele în valoare de 100 de dolari. Preţul noului U Ultra Saphire este de 28.900 NT$ (dolari taiwanezi), echivalent cu 945 dolari americani.

Lansarea lui HTC 11 va întârzia mai mult se pare, motivul fiind lipsa disponibilităţii noului chipset Snapdragon 835 de la Qualcomm. Reprezentanţii companiei au declarat în trecut că noul model flagship va fi anunţat imediat ce noile procesoare vor ajunge pe piaţă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult