HTC M8 – prima imagine cu viitorul top de gamă (UPDATE)

HTC M8 - prima imagine cu viitorul top de gamă (UPDATE)

UPDATE 2: Informaţiile despre viitorul HTC One 2 par să curgă una după cealaltă în această săptămână. După ce am văzut capacul din spate, ataşat şi detaşat de terminal, acum vă prezentăm o imagine din faţă a terminalului. Teoretic, aceasta ar trebui să fie versiunea neagră a smartphone-ului. Aşa cum se poate observa, butoanele capacitive s-au mutat pe ecran.

O nouă imagine în care ar trebui să fie viitorul HTC One 2

Din păcate, oricât de mult ne-ar fi plăcut ca acesta să fie produsul final, poza aceasta pare să fie realizată cu un program de prelucrare foto. Un director regional din Europa a afirmat aceasta într-o postare de pe Twitter. El nu a menţionat la care din cele două imagini se referă, însă este posibil ca ambele să fi fost vizate. Voi ce părere aveţi?


UPDATE: A apărut prima imagine cu HTC M8 complet asamblat, arătând o configuraţie cu două camere foto instalate pe spatele carcasei.

Dacă primele poze ce surprindeau capacul  din aluminiu păreau să indice plasarea cititorului de amprente pe spatele telefonului, misterul a fost desluşit odată cu apariţia primei imagini cu un exemplar HTC M8 complet asamblat. Astfel, lângă camera foto principală însoţită de blitz dual LED găsim o a doua cameră cu lentilă ceva mai mică, al cărei mod de utilizare nu este deocamdată cunoscut.

HTC M8

Potrivit ultimelor zvonuri, HTC M8 va fi disponibil începând cu luna martie, în configuraţie cu ecran 1080p de 5 inch, chipset Snapdragon 800 şi cameră foto cu tehnologie UltraPixel.


Procesul de dezvoltare al unui smartphone şi în mod special al unui model de top durează chiar şi un an şi jumătate. Aşa se face că încă din această vară ştiam că M8 este numele de cod al urmaşului lui HTC One. Acum vă putem prezenta o primă imagine a capacului de pe spatele terminalului. El pare să fie metalic şi vine într-o culoare similară cu cea oferită de curând pentru One. Liniile de design au fost păstrate, însă capacul se va extinde acum şi în zonele laterale ale telefonului.

Capacul viitorului top de gamă de la HTC

Din punct de vedere al dotărilor, HTC M8 va fi motorizat cel mai probabil de un chipset Qualcomm Snapdragon 800 şi va dispune de 3 GB RAM. Producătorul a pregătit pentru el interfaţa Sense 6. Ecranul ar trebui să aibă o diagonală de 5”-5.2”, iar rezoluţia ar trebui să crească la 2K (2048×1080 pixeli). M8 nu va fi singurul smartphone lansat în 2014 cu această rezoluţie. Dacă ne uităm mai bine la imaginea de mai sus, observăm o gaură deasupra celei pentru camera foto. Este posibil ca acolo să fie amplasat un cititor de amprente.

HTC M8 este aşteptat oficial la începutul lui 2014, însă nu ştiu dacă producătorul taiwanez îl va avea gata pentru o lansare la CES. Cel mai probabil el ar putea să fie prezentat în cadrul MWC 2014.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News