HTC ne tentează cu Windows Phone 8X – primul clip de promovare

02.10.2012
HTC ne tentează cu Windows Phone 8X - primul clip de promovare

Teoretic vorbind, sistemul de operare Windows Phone 8 nu a fost lansat oficial, însă numărul telefoanelor ce-l vor rula este în creştere. Cu mai puţin de două săptămâni în urmă, HTC ne uimea prin anunţarea terminalelor Windows Phone 8X şi Windows Phone 8S. Când primeşti permisiunea de la Microsoft ca să foloseşte numele sistemului de operare în denumirea produsului, asta înseamnă că eşti în graţiile gigantului software. Vă prezentăm în continuare primul clip de promovare al telefonului de la HTC, clip care ne familiarizează cu câteva din facilităţile sale.

Pentru început, ne atrage atenţia forma terminalului. El pare să fie puţin cam gros în comparaţie cu alte modele ale aceluiaş producător. În clip apare la un moment dat şi un dispozitiv ce pare a fi un headset Bluetooth. El are o formă pătrată şi patru butoane, urmând să fie vândut separat. Windows Phone 8X se laudă cu o cameră frontală cu unghi mare de deschidere. Ea ar trebui să fie apreciată de cei care folosesc Skype. De asemenea, producătorul nu uită să facă aluzie la excelenta integrare a site-urilor de socializare în sistemul de operare. Postarea unei poze pe Facebook se face foarte rapid.

Headset-ul Bluetooth ce va fi vândut separat

Din prezentare nu poate lipsi nici menţionarea serviciului de stocare în nor SkyDrive. Aşa cum se poate observa şi pe spatele telefonului, Beats Audio au lucrat la ieşirea audio a lui HTC 8X. Din păcate, acest clip drăguţ de prezentare nu ne răspunde două întrebări foarte importante: când va fi lansat telefonul şi cât va costa.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News