HTC Nexus Sailfish apare în noi imagini neoficiale [FOTO]

30.08.2016
HTC Nexus Sailfish apare în noi imagini neoficiale [FOTO]

Noi imagini şi detalii despre hardware-ul modelului HTC Nexus Sailfish au apărut pe internet, întărind informaţiile apărute până în prezent din surse neoficiale. Imaginile au fost publicate pe reţeaua de socializare Weibo din China şi descriu un dispozitiv realizat din metal şi sticlă, nu foarte diferit faţă de HTC 10 sau HTC Desire 10, în dimensiuni şi formă.

Nexus Sailfish va fi modelul cu ecran mai mic dintre cele două smartphone-uri „Google” din 2016. Display-ul va măsura 5” în diagonală, conform informaţiilor recente, va afişa 1920 x 1080 pixeli şi va oferi hardware high-end în interior. Este vorba despre un chipset Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi camere foto de 12 şi 8 megapixeli. Pe partea din spate va fi poziţionat central un senzor de amprentă, iar acumulatorul de 2.770 mAh ar trebui să ofere destulă autonomie pentru cel puţin o zi de utilizare, luând în considerare specificaţiile tehnice.

Pe partea din spate, capacul din metal a fost completat cu un panou de sticlă, care ar trebui să ofere semnal mai bun pentru antena principală, cât şi pentru GPS, WiFi şi Bluetooth. În partea de jos avem de a face cu un port USB Type-C, deja standard pe dispozitivele Nexus, iar în partea de sus se regăseşte un jack audio de 3,5 mm.

Galerie foto HTC Nexus Sailfish

Lansarea lui HTC Nexus Sailfish este aşteptată alăturid e Nexus Marlin în toamna acestui an, zvonurile sugerând o lansare programatî spre sfârşitul lunii septembrie. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult